Rólam

Gyere a Vitál facebook csoportba ott még több információt kaphatsz: https://www.facebook.com/groups/1801970190119986/

Röviden bemutatkoznék:

Szórádi Rózsa vagyok, Életminőségi szakértő

Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, így életem során az olyan pályák vonzottak vagy találtak meg, ahol erre bőségesen volt lehetőségem a kereskedelemben üzletvezetőként, majd a fiatalok tanáraként. Felfogásom, bárhol is voltam: értéket teremteni, védeni, továbbadni!

 

Vallom, hogy meg kell teremteni magunkban a test és a lélek egészségét (jólétét), hogy rendben legyünk, mert ekkor leszünk képesek mások szolgálatára. Legnagyobb örömöm jót tenni, ha kell, „megszelídíteni a kisrókát”, majd látni, ahogy ez a hatás tovább gyűrűzik!

Elérhetőségeim:

Szórádi Rózsa | Tel.: +36 30 341 8660 | Email: rozsa.szoradi@gmail.com | Skype: rozsa.szoradi
Webshop: http://www.healthwithflavon.com/L-37604
Instagram: https://www.instagram.com/rozsa.szoradi/?hl=huYouTube csatornám: https://www.youtube.com/user/TheMikrojam/

Szórádi Rózsa – Életminőségi szakértő

Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, így életem során az olyan pályák vonzottak vagy találtak meg, ahol erre bőségesen volt lehetőségem a kereskedelemben üzletvezetőként, majd a fiatalok tanáraként. Felfogásom, bárhol is voltam: értéket teremteni, védeni, továbbadni!

Vallom, hogy meg kell teremteni magunkban a test és a lélek egészségét (jólétét), hogy rendben legyünk, mert ekkor leszünk képesek mások szolgálatára. Legnagyobb örömöm jót tenni, ha kell, „megszelídíteni a kisrókát”, majd látni, ahogy ez a hatás tovább gyűrűzik!

Az előbbiekből fakadóan igyekeztem családomnak (férjemnek, három gyermekünknek) biztosítani a minden értelemben vett egészséges jólétet, ami mai rohanó, stresszes életünkben nem kis kihívás! Ezért aztán mindig nyitott szemmel jártam, és mindent felhasználtam, ami adódott ennek érdekében.

 

Jó pár évvel ezelőtt ismerkedtem meg egy magyar családi cég termékeivel, melyekkel napi szinten tudjuk kiegészíteni a szokásos táplálkozásban mára már ellehetetlenülő minőségi zöldség- és gyümölcs-fogyasztást. Ez nekem, mint háziasszonynak, nagy lépés, mert ezzel megoldjuk azt a kínzó problémát, hogy miért nem tudunk egészségesen táplálkozni az év mind a 365 napján. Most, hogy naponta fogyasztjuk a 30-40 féle gyümölcs és zöldség színanyagából (immunrendszeréből) készített koncentrátumot, hatékonyan támogatjuk saját immunrendszerünket, amit ő „szépen meg is köszön”, mert kiválóan végzi dolgát a betegségek megelőzésében, könnyű lefolyásában, vagy a gyors kilábalásban.

És én folyamatosan átélhetem az élményt, hogy segítek másoknak, sokaknak, sőt nagyon sokaknak (!), és érzem is, hogy nem hallgatok erről a fantasztikus lehetőségről, vinnem kell a jó hírét annak, hogy létezik egy innovatív, magyar táplálék-kiegészítő, mellyel nemcsak egészségünket védjük, de életünk más területén is nagyot emelhetünk (pl. anyagi helyzetünkön).

Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy mindent tőlem telhetőt megteszek magam és szeretteim jólétéért, és van erőm ezt átadni bárkinek, aki nyitott szívvel, bizalommal fordul felém. Rendelkezésetekre állok, gyertek!

Mire vagyok a legbüszkébb?

13 év alatt 1000+ klubtag csatlakozott hozzám és a céghez.

33 vezetőt tanítottam, emeltem! MLM!   Folyamatosan okosodunk, ügyesedünk és a csapat halad az anyagi függetlenség felé. Elismerést,örömöt,sikerélményt adunk és kapunk!

Speciális, több érintőpontos Mini Mentor Kurzussal, Online, ingyenes képzéssel, 90 napos üzletépítést hozunk létre a velünk heti 10 órában együttműködő üzletépítőkkel. Célunk az első 3 hónapban,  a havi 150.000 Ft jövedelem elérése csapatmunkában. Tarts velünk Te is! Hajrá!

Szórádi Rózsa

Hallgassátok meg a velem készült riportot, mely az életmódváltásról szól!

Tapasztalatok, vélemények

Kedves Rózsa! örömmel mondom el, hogy nagyon elégedettek vagyunk a Flvon termékekkel.A 87 éves anyukám már 2 éve semmiféle influenzás megbetegedést nemkapott el.Sokkal fittebb mint a korosztálya és az esze is a helyénvan.Ezt annak is betudjuk, hogy eszi a flavon lekvárokat. Váltogatva azöldséget, a protektet ,a kidst.
ugyan így engem is elkerült már évek óta a megfázás.amikor energikus akartam lenni akkor a max-ból csináltam egy kúrát.petra lányomnak a kids vált be B vitamin és kálcium pótlásra ezt eszibogyók helyett.Csupa jó véleményem van a hatásáról.

Agócs Emília

“Aki még nem ismeri majd megszereti a Flavon lekvárt, nincs mellékhatása, mint a gyógyszereknek. A termékek fogyasztása során el van felejtve a betegség. Főleg tavasszal és ősszel nagy segítség a szervezetnek, illetve az immunrendszerünk felerősítésben. Eddig én két terméket próbáltam ki a greent és a flavon maxot, mindkettő hatott a szervezetemre pozitív írányban. A zöld (azaz a zöldésges) segítette a megfelelő emésztést, a gyümölcsös pedig az immunrendszeremet nagymértékben felerősítette, nyugodtabb lettem. A férjem amíg élt fogyasztotta (de már sajnos elég későn kezdte fogyasztani, hosszú rábeszélés után) de például a vérnyomása ez idő alatt nagymértékben csökkent. Most a protectet fogyasztom a green mellett. Lányom és unokám a Kid’s-et fogyasztja, nagy megelégedéssel, mert mindkettőjük átvészelte a tavaszi és őszi szezont, mivel egyáltalán nem voltak betegek. Mindenkinek ajánlom, hogy fogyassza betegség megelőzéseként, leromlott egészségi állapotú embereknek immunrendszer erősítése céljából, vagy mert egészséges akar maradni, mivel természetes anyagokat, rengeteg vitamint tartalmaz, és még az íze is jó, az orvosságokkal ellentétben – ami keserű és rengeteg mellékhatása ismert.”

Cretné Németh Magdi

És hogy miért is szeretem Rózsát? És a Vele való együttműködést?
Csupa szív ember, akivel ha beszélgetsz, vagy csak a társaságában vagy, akkor egyszerűen jól érzed magad! 
Egészen biztos, hogy olyan emberrel kerülsz kapcsolatba általa, aki segíti a fejlődésed, és keresi, hogy miben tud a segítségedre lenni. Nem fogsz csalódni benne, mert mindig betartja, amit ígér, és még azon túl is teljesít.
Szóval ajánlom-e, hogy felvedd Vele a kapcsolatot?
IGEN, mert olyan támogatóra találsz, amiről nem is álmodtál.

Bruszt Mária

Szeretném veletek Én is így ismeretlenül megosztani a a FLAVON termékekkel kapcsolatban szerzett tapasztalataimat, észrevételemet: 43 éves 2 gyermekes családanya vagyok, könyvelői munkát végzek. Így sajnos vannak szellemileg terheltebb időszakaim. A FLAVON Protect terméket fogyasztom, azt vettem észre a termék fogyasztása kapcsán, hogy kevésbé vagyok fáradt javult a terhelhetőségem és a koncentrációképességem. Energikusabbnak és kiegyensúlyozottabnak érzem magam, nem érzem olyan stresszesnek a határidőkkel zsúfolt napjaim. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kezdje el enni akár csak kúraszerűen. Nekem segített.

Alexi Kati

“Nálunk az egész család fogyasztja negyedik éve a készítményeket. Nekem nagy kedvencem a Green, dióval összerágva imádom. Kedvező tapasztalatok hamar jelentkeztek, energiám megsokszorozódott, sokkal kipihentebben ébredtem. A nagy meglepi fogyasztásom 10. hónapjában volt. Éreztem, hogy a szememmel valami változás van, gondoltam, romlott a kor haladtával. A vizsgálaton kiderült, hogy 0.8 dioptriát javult.Kérdezte az optikus, hogy történt-e valamilyen változás az életemben, mert ez nem egy szokványos dolog.Elmeséltem neki, hogy mit fogyasztok, ez a Flavon max volt. Megemlítettem az összetevőit is, mire ő szinte felkiáltott: bizony a fekete áfonya fogyasztásának általában ez a következménye”

Józsa Mariann

“Az én terméktapasztalatom életmentő , ez nem túlzás ! 4 évvel ezelőtt olyan szinten kijött az allergiám ( atópiás dermatitis , ami az ekcéma rosszabb formája) hogy befektettek a Bőrklinikára a Mária utcába , de nem találtak semmi kórosat ezért továbbra is csak a szteroidos kezeléseket erőltették , de Dr Wikonkál docens Úr ,mint alternatíva , mondta , hogy próbáljam ki a flavonoidokat . éppen egy Egészségnap volt Káposztásmegyeren , ahol találkoztam a FLAVON termékekkel és elkezdtem egy üveg Flavonmax fogyasztását és egy hónap után kb 70 % javulást észleltem . Azóta 1 napot sem hagyok ki , mert nem szeretnék visszaesni abba az állapotba , ahol voltam 4 éve !!! Köszönöm és mindenkinek ajánlom , mert ez egészség és teljesség !!!”

Báder Éva

“4-5 éve ismerkedtem meg a termékkel, sajnos nem tudom pontosan behatárolni, viszont a pozitív tapasztalataimra tisztán emlékszek. Legutóbb 2 héten át a jobb fülem folyamatosan dobolt/pattogott. Orvost is megjártam, vettem ezt-azt, de az erőfeszítés sikertelennek minősült. A Flavon Max, azon belül is a Plus 3 nap alatt elmulasztotta a füldobogást.
Emellett a Flavon Green is sokáig segítette szervezetem gyógyulását. Családtól örökölt vastagbélrák visszaszorításában segítette az életemet jobbá tenni. Emellett pedig a munkám kicsit stresszes. Előléptetés előtt/után folyamatos idegességemet segíti elhessegetni a Flavon Max Plus. Ugyanakkor 3 éves korom a szemüveg használatának áldozata vagyok. Jelenleg 24 éves vagyok és 1.75ös lencséket hordok, ami az orvos szerint folyamatosan javul és egyszer talán olyan helyzetbe is kerülhetek, amikor teljesen elfelejthetem a szemüveget, mint látássegítő eszközt”

Soós Dávid