Szórádi Rózsa vagyok, Életminőségi szakértő

Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, így életem során az olyan pályák vonzottak vagy találtak meg, ahol erre bőségesen volt lehetőségem a kereskedelemben üzletvezetőként, majd a fiatalok tanáraként. Felfogásom, bárhol is voltam: értéket teremteni, védeni, továbbadni!

Vallom, hogy meg kell teremteni magunkban a test és a lélek egészségét (jólétét), hogy rendben legyünk, mert ekkor leszünk képesek mások szolgálatára. Legnagyobb örömöm jót tenni, ha kell, „megszelídíteni a kisrókát”, majd látni, ahogy ez a hatás tovább gyűrűzik!

Jó pár évvel ezelőtt ismerkedtem meg egy magyar családi cég termékeivel, melyekkel napi szinten tudjuk kiegészíteni a szokásos táplálkozásban mára már ellehetetlenülő minőségi zöldség- és gyümölcs-fogyasztást. Ez nekem, mint háziasszonynak, nagy lépés, mert ezzel megoldjuk azt a kínzó problémát, hogy miért nem tudunk egészségesen táplálkozni az év mind a 365 napján. Most, hogy naponta fogyasztjuk a 30-40 féle gyümölcs és zöldség színanyagából (immunrendszeréből) készített koncentrátumot, hatékonyan támogatjuk saját immunrendszerünket, amit ő „szépen meg is köszön”, mert kiválóan végzi dolgát a betegségek megelőzésében, könnyű lefolyásában, vagy a gyors kilábalásban.

És én folyamatosan átélhetem az élményt, hogy segítek másoknak, sokaknak, sőt nagyon sokaknak (!), és érzem is, hogy nem hallgatok erről a fantasztikus lehetőségről, vinnem kell a jó hírét annak, hogy létezik egy innovatív, magyar táplálék-kiegészítő, mellyel nemcsak egészségünket védjük, de életünk más területén is nagyot emelhetünk (pl. anyagi helyzetünkön).

Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy mindent tőlem telhetőt megteszek magam és szeretteim jólétéért, és van erőm ezt átadni bárkinek, aki nyitott szívvel, bizalommal fordul felém. Rendelkezésetekre állok, gyertek!

Küldetésem, hogy minél több testileg és lelkileg egészséges család éljen anyagi biztonságban lemondások és diéta nélkül!

Húha! Komoly célkitűzés ugye? Mi lenne, ha egy pillanatra elképzelnéd, hogy mindez lehetséges? Tudtad, hogy már sokan mások megtették ezt előtted? Megtanítalak az egészséges életmódra és arra, hogyan tudsz 3-6 hónap alatt extra 150.000 Ft jövedelmet szerezni. Mindent átadok, hogyan csináld. Lépésről lépésre.

Prémium minőségű táplálékkiegészítők az egész családnak

Ha egészségesek vagytok, akkor nyugodtak, lelkileg kiegyensúlyozottabbak lesztek. Ha rendben van az immunrendszer, elkerülhetitek az állandó betegség hullámokat, jobb lesz a közérzetetek, energikusabbak, fittebbek lesztek. Különböző programokkal és vitamin bombákkal segítem a család minden tagját, legyen szó egészségmegőrzésről, fogyásról vagy gyomorpanaszokról.

Üzleti mentorálás hálózatépítőknek

+13 év tapasztalattal a hátam mögött segítelek, hogy sikereket érj el a saját cégedben! Tudom, milyen nehéz elindulni az értékesítésben, a marketingben. Az a célom, hogy megálld a helyed akár mellékjövedelem szerzéseként szeretnél saját vállalkozást építeni, akár akkor is, ha vezetői babérokra törsz.

Ezen kívül folyamatosan keresek csapattagokat.

Ezt akkor ajánlom, ha már kipróbáltad a Flavon termékeket (1-es pont), és jó szívvel ajánlanád őket másoknak. Nem kell az ismerőseidet tukmálni, megtanítalak úgy értékesíteni, hogy a vásárlóid hálásak lesznek neked, és visszatérnek hozzád hónapról hónapra.