Szórádi Rózsa – Életminőségi szakértő

Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, így életem során az olyan pályák vonzottak vagy találtak meg, ahol erre bőségesen volt lehetőségem a kereskedelemben üzletvezetőként, majd a fiatalok tanáraként. Felfogásom, bárhol is voltam: értéket teremteni, védeni, továbbadni!

Vallom, hogy meg kell teremteni magunkban a test és a lélek egészségét (jólétét), hogy rendben legyünk, mert ekkor leszünk képesek mások szolgálatára. Legnagyobb örömöm jót tenni, ha kell, „megszelídíteni a kisrókát”, majd látni, ahogy ez a hatás tovább gyűrűzik!

Az előbbiekből fakadóan igyekeztem családomnak (férjemnek, három gyermekünknek) biztosítani a minden értelemben vett egészséges jólétet, ami mai rohanó, stresszes életünkben nem kis kihívás! Ezért aztán mindig nyitott szemmel jártam, és mindent felhasználtam, ami adódott ennek érdekében.

Jó pár évvel ezelőtt ismerkedtem meg egy magyar családi cég termékeivel, melyekkel napi szinten tudjuk kiegészíteni a szokásos táplálkozásban mára már ellehetetlenülő minőségi zöldség- és gyümölcs-fogyasztást. Ez nekem, mint háziasszonynak, nagy lépés, mert ezzel megoldjuk azt a kínzó problémát, hogy miért nem tudunk egészségesen táplálkozni az év mind a 365 napján. Most, hogy naponta fogyasztjuk a 30-40 féle gyümölcs és zöldség színanyagából (immunrendszeréből) készített koncentrátumot, hatékonyan támogatjuk saját immunrendszerünket, amit ő „szépen meg is köszön”, mert kiválóan végzi dolgát a betegségek megelőzésében, könnyű lefolyásában, vagy a gyors kilábalásban.

És én folyamatosan átélhetem az élményt, hogy segítek másoknak, sokaknak, sőt nagyon sokaknak (!), és érzem is, hogy nem hallgatok erről a fantasztikus lehetőségről, vinnem kell a jó hírét annak, hogy létezik egy innovatív, magyar táplálék-kiegészítő, mellyel nemcsak egészségünket védjük, de életünk más területén is nagyot emelhetünk (pl. anyagi helyzetünkön).

Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy mindent tőlem telhetőt megteszek magam és szeretteim jólétéért, és van erőm ezt átadni bárkinek, aki nyitott szívvel, bizalommal fordul felém. Rendelkezésetekre állok, gyertek!

Mire vagyok a legbüszkébb?

10 év alatt 800 klubtag csatlakozott hozzám és a céghez.

33 vezetőt tanítottam, emeltem! MLM!   Folyamatosan okosodunk, ügyesedünk és a csapat halad az anyagi függetlenség felé. Elismerést,örömöt,sikerélményt adunk és kapunk!

Speciális, több érintőpontos Mini Mentor Kurzussal, Online, ingyenes képzéssel, 90 napos üzletépítést hozunk létre a velünk heti 10 órában együttműködő üzletépítőkkel. Célunk az első 3 hónapban,  a havi 150.000 Ft jövedelem elérése csapatmunkában. Tarts velünk Te is! Hajrá!

 

Szórádi Rózsa
+36 30 341 8660
rozsa.szoradi@gmail.com
Skype: rozsa.szoradi
http://www.healthwithflavon.com/L-37604

Instagram: https://www.instagram.com/rozsa.szoradi/?hl=hu

YouTube csatornám: https://www.youtube.com/user/TheMikrojam/

Hallgassátok meg a velem készült riportot, mely az életmódváltásról szól!

Gyere, tartozz közénk Te is! Csatlakozz a FB csoportunkhoz a képre kattintva!