Tekintsd meg az, előadásokat a Flavon termékekről orvosok ajánlásával magyarul

 1. Professor Dr. Zoltan Dinya előadása

 2. Motivációs tényezők

 3. Egészségtervezés

 4. Orvosi kisfilmek - Dr. Dinya Tamás

 5. Orvosi kisfilmek - Dr. Gaál Emánuel

 6. Flavonoidok élettani hatásai

 7. Flavon termékcsalád 1

 8. Flavon termékcsalád 2

 9. Hosszabb, egészségesebb élet

 10. Flavon a vírusvédelemben

 11. Gyermekeink Egészsége

Orvosok, akik szívből ajánlják a Flavon termékeket

 • Prof. Dr. Dinya Zoltán

  TUDOMÁNYOS MUNKATÁRS, VEGYÉSZ PROFESSZOR, AZ MTA DOKTORA

  A Debreceni Egyetemen fejezte be felsőfokú tanulmányait 1967-ben, melyet követően Dr. Bognár Rezső akadémikus mellett dolgozott több mint 25 évig. Kutatási területe a növényi anyagok analitikája, élettani hatásainak vizsgálata. A növényi anyagok közül a legtöbbet a polifenolokkal, flavonoidokkal foglalkozott. Pályafutása alatt mindeddig több mint 200 tudományos publikációt és nyolc könyvet írt. A Flavon étrend-kiegészítőkkel 2005 óta foglalkozik, és örömmel biztosítja a szakmai hátteret a véleménye szerint is méltán világszínvonalú termékek számára.

 • Dr. Gaál Emmánuel

  ANESZTEZIOLÓGUS-INTENZÍV TERÁPIÁS SZAKORVOS, KÓRHÁZI ADJUNKTUS

  Általános orvosi diplomáját 1996-ban szerezte, azóta kórházunk munkatársa. 2001-ben aneszteziológia és intenzív terápia szakvizsgát tett.


 • Dr. Csőre Gyula

  REUMATOLÓGUS FŐORVOS, MOZGÁSSZERVI REHABILITÁCIÓS SZAKORVOS, MANUÁLTERAPEUTA ORVOS


  1996-ban végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Reumatológiai majd mozgásszervi rehabilitációs szakorvosi diplomát szerzett. Ezen felül manuál terápiás orvosi végzettséggel is rendelkezik, illetve obezitológiával (elhízással) is foglalkozik.
  A rendelésein komplett életmód és táplálkozási tanácsadással is segít, támogatja páciensei sikeres fogyását, életmódváltását és súlymegtartását, képzett tanácsadók vezetésével. A helyes életmódváltás, harmonikus energia egyensúly és táplálkozási ritmus segítségével folytatódik az elért testsúly megtartása, ezzel párhuzamosan egyénre szabott mozgásprogrammal erősíti a szervezetet és az izomzatot, mindemellett, és nem utolsó sorban a lelki egyensúly megszerzése is alapvetően fontos.