Ebben a hónapban a böjttel, a tisztulással és az egészséges testsúllyal fogunk foglalkozni.

Hetente háromszor küldök pár értékes anyagot kedden, csütörtökön és szombaton neked és hozzá kapcsolódó videókat, amit készítettem.

Nagyon fontos az évszakok szerinti étkezés!

TÉL

A melegházakban termesztett növények és gyümölcsök csak díszítésre alkalmasak, éltető energiákat nem tudnak nyújtani. Sokkal többet ér egy érett golden alma, mint egy kilogramm téli saláta vagy melegházi eper.

Ha meghűlés, nátha jelentkezik, akkor a gabonaneműeket, és a tejet, tejterméket egy időre hagyjuk ki az étrendünkből.

Gyomorpanaszosoknak most jót tesz a fokhagymás tej, a vesebetegek egész hónapban fogyasszanak a vacsorájukhoz zellersalátát, gumóját és zöldjét is.

Igyunk sok kamilla és gyömbérteát kurkumával ízesítve, csodát tesz.

Az idegrendszer számára valóságos felüdülést jelent az alma, a körte, a mazsola, a füge.

A jól megrágott, fokhagymás pirítós, önmagában is csodás, nem feltétlenül szükséges valamivel enni.

Szervessó-háztartásunkat egyensúlyban tartja a karalábé, a fekete retek, a kelkáposzta, a fejes káposzta, savanyú káposzta, a gyökeres zöldségek, karfiol, búzafű, zöldhagymaszár bőséges nyers vagy párolt fogyasztása.

A nyers cékla reszelve, vagy levét turmixolva a rákgyógyítás és megelőzés során fontos, a téli időszakban mindennapos eledelünk legyen, tegyünk bőven az esti salátánkba.

Következő levelemben megkezdjük a szervezetünk salakmentesítését, okosan, nem a mai gyors, divatos, méregdrága módszerekkel, kapszulákkal, hanem ahogy az okos őseink tették! 😊

 Ha kicsit odafigyelünk ezeket a zöldségeket, gyümölcsöket vesszük meg a hazai piacon a helyi termelőktől és nem az importált, messziről jöttet, mert elveszíti a vitamintartalmát útközben nem olyan jól hasznosul, mint a hazai.

Vigyázzunk a rejtett kalóriák bevitelére is, mert télen minket védve nagyon eltárolja a szervezetünk a zsiradékokat, ott ahol a legkevésbé szeretnénk!

Egy reggeli vagy vacsora étkezést kiválthatsz a legújabb Flavon Komplex növényi fehérjés, tasakos, banán, csokoládés ízű, fogyasztó étrendkiegészítővel. Itt láthatod az összetételt és a professzorunk tudományos kis videóját a www.rozsamax.hu oldalamon.

05. rész Rejtett kalóriák

 

További hiteles információkat és kuponkedvezményt itt kaphatsz www.rozsamax.hu

Kezdjük fitten az évet én veled leszek!

Üzleti tanításaim itt vásárolhatod meg a www.mikrojam.hu oldalamon

(Sikerszokásaim, Lélekápolás 30 pontja)

Kövess  a facebookon  a Rózsamax és a Rózsa Vital Klub zárt csoportomban, felveszlek, ha kéred.

Barátsággal,

Rózsa