Vállalkozó barátaim, ajánlóim

Kedvenc vásárlóim és Sikeres ügyfeleim

Hallgassátok meg a velem készült riportot, mely az életmódváltásról szól!

Tapasztalatok, vélemények

És hogy miért is szeretem Rózsát? És a Vele való együttműködést?
Csupa szív ember, akivel ha beszélgetsz, vagy csak a társaságában vagy, akkor egyszerűen jól érzed magad! 
Egészen biztos, hogy olyan emberrel kerülsz kapcsolatba általa, aki segíti a fejlődésed, és keresi, hogy miben tud a segítségedre lenni. Nem fogsz csalódni benne, mert mindig betartja, amit ígér, és még azon túl is teljesít.
Szóval ajánlom-e, hogy felvedd Vele a kapcsolatot?
IGEN, mert olyan támogatóra találsz, amiről nem is álmodtál.

KAKUSEI Tabata/HIIT edzés megálmodója
CSAK MOZOGJ! edzésmódszer kidolgozója, KAKUSEI brand tulajdonosa.

www.kakuseise.com
www.tabataworld.net

Bruszt Mária

KAKUSEI SE elnöke, vezető edzője

Rózsával kifejezetten öröm az együttműködés, mindig vidám és nyitott az új dolgokra. Az általa forgalmazott Flavon termékek tele vannak olyan zöldségekkel és gyümölcsökkel, amelyek egymással szinergiában még hatékonyabb eredményt tudnak kiváltani. A gyermekeim lelkes Flavon Kids és Flavon Ruby fogyasztók. A lekvár állagú vitamin ízletes és könnyen fogyasztható ellentétben bármilyen más tabletta vagy csepp formájú étrendkiegészítővel.

Viktória Szommer

www.webdesign-marketing.eu

Rózsával nagyon jó együtt dolgozni. Minden kérdésre, kérésre azonnal reagál, kedves, segítőkész.
A termékek nagyon jók, a Ruby a kedvencünk! Mióta szedjük még megfázva sem voltunk 🙂

Takács Timi Art

festőművész, https://takacs-timi-art.webnode.hu/

Rózsa tanárnőt régóta ismerem! De tavaly tavasz óta adjuk a gyerekeknek a kids-et! Egy év alatt egyszer voltak náthásak! Csak jót tudok mondani, Rózsa néni mindig kedves, pontos, amint írok neki másnap mehetek a lekvárokért 🙂 mindig tudom mikor jön új termék!100 % osan elégedett vagyok!

Brecsok Tamas

Tanítványom

A gyerekeim rendszeresen fogyasztják a Flavon Kidset. Eddig ezen a télen is megúsztuk a betegségeket, aminek nagyon örülök, tekintve, hogy milyen nehéz éven vagyunk túl! Rózsa kedves, lelkiismeretes és pontos, mindig számíthatunk a segítségére. Egyszer mindenkinek ki kéne próbálni a Flavont!

Dancsokné Jusztin Ágnes

www.spanyolozzotthonrol.hu

Rózsa egy fantasztikus ember, aki mindenkire figyel, őszintén és igazi megvalósító. Bármire is képes. Nagyon örülök hogy megismerhettem és dolgozhattam vele. Számomra ő egy példakép. Jó ideje használjuk a RUBY-t, imádjuk. Örülök, hogy rátaláltam. Rózsa, csak gratulálni tudok neked.

ONLINE Rajzmeditáció alaptanfolyam

Bábikné Gyovai Anita

https://felnottszinezokeszito.hu

Rózsa egy fantasztikus ember, akivel öröm együtt dolgozni. Számára az ügyfelek a legfontosabbak, akikért mindent meg is tesz! 🙂 Örülök, hogy megismerhettem, mert én is nagyon sokat tanultam abból, hogy ahogy kezeli az vevőit, vásárlóit. Mindenkinek őszintén ajánlom, aki egy megbízható, korrekt emberrel szeretne együtt dolgozni vagy Flavon terméket vásárolni. Ő mindig ott lesz melletted, amikor szükséged lesz segítségre!

Rose is a fantastic person with whom it is a pleasure to work with. For him, the most important thing is the customers, for whom he does everything! 🙂 I’m glad to meet you, because I also learned a lot from the way he treats his customers. I sincerely recommend it to anyone who wants to work with a reliable, fair person or buy a Flavon product. He will always be there for you when you need help!

laszlo@legendasszolgaltatas.hu

Berka László

Cégvezető, www.legendasszolgaltatas.hu

Rózsa egy csupaszív, segítőkész lélek. Segít a megfelelő termék kiválasztásában, küld kóstolót, bármikor kérdezhetek tőle. Az egész család fogyasztja a Flavont. Amióta a gyerekek Kids-et esznek nem voltak betegek, a semmit nem evő fiúnknak pedig az étvágya is megnőtt. Ráadásul imádják, nagyon jó érzés, hogy édesség helyett ennyi vitaminhoz juthatnak így.

Rose is a bare-hearted, helpful soul. It helps you choose the right product, sends you a tasting, I can ask it at any time. The whole family consumes Flavon. Ever since the kids ate Kids, they haven’t been sick, and our boy, who doesn’t eat anything, has had an increased appetite. Plus, they love it, it feels really good to be able to get so many vitamins this way instead of sweets.

0036-20-998-3400 | botka.szilvi@gmail.com  | Skype: Szilvi Botka – Provima

Botka Szilvi

Cégvezető, Provima, www.provima.hu

Rózsával való találkozásban az egészség és a lelked összekötődik. Egészségtudatos, csupa szív szeretetével, szakmai küldetésében segít megtalálni számodra a lehető legjobb megoldást, hogy a mindennapjaid tele energiával, egészségben élheted. Csak ajánlani tudom, hogy minél előbb találkozz vele!

Bécs Marianna

Transzformációs coach, https://becsmarianna.com/

Vállalkozó Barátaim – interjúsorozat

Botka- Ilyés Szilvi marketing tanácsadóval

Bak Szilviával üzleti tanácsadóval Karrier- Harmónia mentor

NAGY TÍMEA – élménykártya tervezővel

Simon Zsuzsa gyógyszertári résztulajdon vállalkozó asszisztens

Takács Tímea festőnővel

Hőss Klári az önfejlesztő csoda

Kokavecz N. Katalin – V.Á.L.T. S. sorsfordító program