Szépség és Egészség

Egészség és Szépség Szinergiája – interjúsorozat Simon Éva kozmetikussal | Rózsamax

01. Bevezető – Szórádi Rózsa Flavonmax egészségépítő és Simon Éva holisztikus kozmetikus közös tanításai

02. Bőrdiagnosztizálás

03. Milyen hatással van a táplálkozásunk és az életmódunk az arcbőrünkre?

04. Tudj meg többet az elektrokozmetika jelentőségéről, és ismerd meg az Ultrahang, a Mezoterápia, a Nanotűs Kollagénindukciós- és Lézeres arckezeléseket! Nézd meg a videót, amiben még többet mesélünk a sejtek energizálásáról, a pigmentfoltok halványításáról és a rozacea-kezelésről!

05. Miért fontos a bőrünk évszakok szerinti ápolása? Ebben a videóban az őszi és téli arcápolásról fogunk beszélgetni Simon Éva holisztikus kozmetikussal.
Témáink között hallhatók a D vitamin fontossága a bőrben, a szolárium káros hatásai, a bőr gyulladásának csökkentése, a flavonoidok érfalerősítő hatása és a megfelelő téli táplálkozás.

06. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a férfiaknak nincs, vagy csak minimálisan van szükségük bőrápolásra. Ezt szeretnénk megcáfolni Simon Éva holisztikus kozmetikussal, és bemutatni nektek a férfiak bőrápolásának alapjait, és az öregedési mélyráncok kialakulásának megakadályozását. Mint mindannyiunk életében, úgy a férfiakéban is jelen lévő stressz okozta bőrproblémák kezeléséről is beszélgetni fogunk.

Legyünk szépek kívül belül! :blossom::white_flower::rosette::star-struck:

07. Ebben a videónkban a várandóságról és az ebben az állapotban fontos vitamin utánpótlásról és bőrápolásról fogunk beszélgetni. A kismamák bőrének változása a hormonháztartás megváltozásának következménye.
– Mikre érdemes odafigyelni arcunk ápolásánál a másállapot és szoptatási időszak alatt?
– Az első 1000 nap táplálkozási tanácsai a fogantatástól kezdve
– Milyen vitaminokkal segítem a magzatom egészséges fejlődését?Legyünk szépek kívül belül! :blossom::white_flower::rosette::star-struck:

08. A változókor (Menopauza) egy kritikus időszak mindenki életében. Ebben a videónkban a következő témákkal szeretnénk segíteni és tanácsot adni ehhez az időszakhoz:
– az antioxidánsok szerepe a sejtek öregedési folyamataiban
– sejterősítés a változókorban is és a menopauza kellemetlenségeinek csökkentése
– pigmentfoltok kezelése
– testsúlykontroll ötletek és tanácsokLegyünk szépek kívül belül! :blossom::white_flower::rosette::star-struck:

09. Miért fontos a bőrünk évszakok szerinti ápolása? Ebben a videóban a tavaszi és nyári arcápolásról fogunk beszélgetni Simon Éva holisztikus kozmetikussal.
Témáink között hallhatók az arckrémek “SPF” védelme és ennek jelentése; milyen krémet kenjek az arcomra és milyen mértékben? Szó lesz még a méregtelenítő kúrák káros hatásairól, és a helyes alkalmazás módjairól. Tippek a száraz bőr ápolásához és a különböző hidratálási módokhoz.Legyünk szépek kívül belül! :blossom::white_flower::rosette::star-struck:

10. utolsó Biztosan te is próbáltál már ki különböző házi arckezeléseket magadon. A mai videóban az otthoni kozmatikai kezelés módjairól és gyakoriságáról fogunk beszélgetni. Szó lesz a különböző bőrmegújító kúrákról és az új hataóanyagok szinergiájáról a Flavonmax sejtépítő táplálékkiegészítő zselékben.