Rózsás Tippek #4

Az emberek többsége máról – holnapra él, nem mer célokat, terveket kitűzni, mert fél belegondolni, hogy mi lesz a jövőben, ha nem úgy lesz ahogy gondolta kétségbe esik. Pedig a céltudatos emberek előbb vagy utóbb elérik a vágyaikat. 

Hoztam neked pár tippet, hogy bátran gondolj előre, bármilyenek is a körülményeid!

1.    Rajzolj egy A4 lapra egy nagy háromszöget és a 3 sarkába írd össze az életed 3 fő területét. Egészségem-Családom-Munkám.

2.    Ezt a 3 területet vizsgáld meg és írd bele a háromszögbe, hogy min kellene változtatnod, mit szeretnél elérni.
Pl. Egészséghez – mennyi kg leadni, mit sportolni, mennyit sétálni naponta…
Családhoz – nyaralási cél, beruházási tervek, programok…
Munkádhoz-üzleti fejlődésed, plusz jövedelemforrások, önképzés…

3.    Így leírva, jobban áttudod látni az életed főbb területeit, mire mennyi időt fordítasz, hol vannak még lehetőségek a számodra. Az agy jobban dolgozik vizuálisan és tudat alatt gondolkozik, hogyan legyen neked jobb, eredményesebb, szebb életed.

4.    Határozd el, hogy a következő 2 hónapban mire figyelsz jobban, mi az, amit meg fogsz valósítani. Nem baj, ha tolódik a határidő, csak indulj el.

5.    Júliustól sok minden meg fog változni, amire már most fel kell készülnöd! (komoly áremelések, infláció növekedés, sok munkahely megszűnik, lehet, hogy munkahelyet kell váltanod, esetleg kiegészítő jövedelem után kell nézned a megemelkedett költségek miatt). Nem riogatás, ezek tények!

6.    Vess számot arról, hogy milyen szuper képességeid vannak, miben vagy jó, amivel a saját életedet teheted könnyebbé, ha kiaknázod őket.

Írd le egy papírra és gondolkozz! Esetleg miben kellene fejlődnöd?

7.    Ne kifogásokat, hanem megoldásokat keress! Én is ezt kerestem, amikor a tanári fizetésemből nem tudtam megélni és nagyon sokat kellett dolgoznom érte. Elkezdtem Baráti Hálózatot építeni, Oriflame direktor lettem, majd 13 éve a Flavonmax magyar cégnél vagyok felsővezető, amivel a fizetésem, majd a nyugdíj összegét megötszöröztem. Bökött a szög, léptem és tanultam következetesen, megérte!

 

Ajánlok egy eszközt neked is, ha szereted az embereket és segíteni akarsz magadon és másokon is, összefogva, csapatban.

Kiépítettem egy mentor programot 90 napig velem együtt működhetsz és online, ingyen megtanítalak a „Baráti Hálózat” kialakítására és működtetésére.

Mit Tanulhatsz tőlem? ( 3 perces videó)

 

10/01.Hogyan építek bizalmat, szakértői státuszt, barátságokat, együttműködést

 

 

Tegyél egy próbát és úgy menj neki a nehéz hónapoknak!

Ez most egy egyszeri ajánlat!

Kérj egy 15 perces konzultációs időpontot és meglátjuk jók leszünk-e egymásnak, tudunk-e együttműködni?
https://rozsamax.hu/15-perces-konzultacios-lehetoseg/

Teremtsd meg magadnak és a családodnak a biztonságos jövedelmet, neked is sikerülni fog, ha együtt megtesszük a kitaposott úton a lépéseket.

Én már megtettem, biztonságban van a családom… nézd meg a 3 perces videóm

 

Flavonos hitvallásom a Kogresszusi központban Flavon 5 éves jubileumán 2010 ben.

 

Segítek neked is!

Várom a jelentkezésed!

Üdvözlettel,

Rózsa