Kipróbáltad már a Flavon termékeit? Írj róluk véleményt, hogy rád milyen hatással voltak a termékek. Segíts másoknak is a döntésben!

Szommer Viktória: “A fiam (Danika, 10 éves) korábban fejfájós volt, ami gyakran járt hányással is. Bár erős kisgyerek ezek az alkalmak eléggé megviselték. Amióta a Flavon Kids-et fogyasztja, szerencsére elbúcsúztunk a fejfájástól. Aktív, energikus, nagyon rugalmasan “kezelte a szeptemberi iskolakezdéssel járó feladatokat/eseményeket, napi szinten focizik és hetente kétszer úszni is jár. Hálásan köszönjük a professzionálisan összeállított terméket és a legendás ügyfélkezelést ” 

 

Táplálkozási tanácsadóm: Kalocsai Eszter 

Eszter sokat segít nekem és a Bombanő Klub tagjainak a helyes táplálkozás és testsúlykontroll kialakításában. Jó szívvel ajánlom Őt, ha készen állsz változtatni.

Itt találod őt: Gyógyító táplálkozás

 

Dr. Selyem Réka reumatológus szakorvos:

“Flavon bemutató…kedvencünk a Future! 😊😋Még nem hianyoztak oviból- suliból az elmult 1 évben betegség miatt. A legkisebb 2 nap alatt nyomtalanul kigyógyult a náthából. Szuper ez a termék, nagyon örülünk neki! 😊👍 Mi szülők is sokkal energikusabbak vagyunk, tovább birjuk a napi gyűrődést. 😄💖

S. Főző Szilvia: “Fiam, Hunor vízilabdázik versenyszerűen, évek óta a Kids terméket fogyasztja és látható volt , hogy sokkal jobban bírja a terhelést, mint a társai.  Szeptembertől a Peak Future terméket is használja!  Sajnos nem tartozik a kedvencei köze a zöldség, gyümölcs, ezért fontosnak tartom,hogy kiegészítésem a táplálkozásat igazi vitaminnal, arról nem is beszélve hogy szívesen fogyasztja mert jóízű. 💙💛 Boldogság, hogy ez nem kútba dobott pénz, mert a megterhelő szeptemberi hajrát, a suliba is és az edzésen is jól állja! Köszönjük” 

Vegyétek igénybe Ági “Férfikéz egy órára” szerelő szolgáltatásait, az én záraimat hamar, tisztán megjavították. Köszönöm.

Ezt mondta Ági a Flavon termékekről:

Rózsát a PJA marketing akadémián ismertem meg és a tőle kapott könyvjelzőjén, láttam hogy milyen “finom és értékes” sejterősítőre hívja fel a figyelmem. Megrendeltem a terméket online és ennyi minden történt velem:

A vállalkozói lét minket is megviselt, stressz, pörgés és, hogy ezt bírjuk, tudtuk, hogy vitamin pótlásra van szükség. Választottunk egy prémium tablettás vitamint, de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezután vettük meg a Flavon termékeit, ami már az első alkalom után hatott. Én a joy-t kezdtem használni, még este 11-kor is pörögtem, szellemileg is friss voltam. A fiúk az active-ot kapták, hogy bírják a fizikai megterhelést. Tökéletesen elégedettek vagyunk. Köszönöm Rózsa

Lili Jakobszem:

“Ő itt Roland az én 8 éves kisfiam akivel 1 hónapja próbáltuk ki a Flavon Kids-et. 2 nap után látványosan megnőtt az étvágya, alvása javult és mivel Ő kis hiper szuper hiperaktív gyerkőc ìgy a viselkedésén is tapasztaljuk a termék jótèkony hatását.
Minden sorstársamnak (persze nem csak hiperaktív gyerekek szüleinek) ajánlani tudom!!!! Egy próbát megér, nem fogtok csalódni 

Kedves Rózsa!   Örömmel mondom el, hogy nagyon elégedettek vagyunk a Flavon termékekkel.A 87 éves anyukám már 2 éve semmiféle influenzás megbetegedést nem kapott el. Sokkal fittebbmint a korosztálya és az esze is a helyén van.Ezt annak is betudjuk, hogy eszi a flavon lekvárokat. Váltogatva a zöldséget, a protektet ,a kidst. Ugyan így engem is elkerült már évek óta a megfázás.Amikor energikus akartam lenni akkor a max-ból csináltam egy kúrát. Petra lányomnak a kids vált be B vitamin és kálcium pótlásra ezt eszi bogyók helyett.Csupa jó véleményem van a hatásáról.

Emília (67 éves)

tanárnő

Több, mint 7 éve fogyasztom a termékeket, minden nap. Azt gondolom, hogy a folyamatos evéssel tudtam elérni az eredményeket.Kezdetben 25 éves cukorbetegségemmel küzdöttem. Gyógyszert szedtem és többször szúrtam magam inzulinnal. Mára elmondhatom magamról, hogy Dietetikus és háziorvosommal folyamatos ellenőrzés mellett, nem kell inzulint kapnom, a gyógyszerek jelentős részét is elhagyhattam. Sikerült megelőznöm a szövődmények kialakulását és talán, ami a legfontosabb évek óta normál értéken stabilizálódott a vércukor szintem.

G. Katalin (55 éves)

rendőrnő, énekesnő

Szeretném veletek Én is így ismeretlenül megosztani a a FLAVON termékekkel kapcsolatban szerzett tapasztalataimat, észrevételemet: 43 éves 2 gyermekes családanya vagyok, könyvelői munkát végzek. Így sajnos vannak szellemileg terheltebb időszakaim. A FLAVON Protect terméket fogyasztom, azt vettem észre a termék fogyasztása kapcsán, hogy kevésbé vagyok fáradt, javult a terhelhetőségem és a koncentrációképességemEnergikusabbnak és kiegyensúlyozottabnak érzem magam, nem érzem olyan stresszesnek a határidőkkel zsúfolt napjaim. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kezdje el enni akár csak kúraszerűen. Nekem segített.

Kati (43 éves)

könyvelő