Kipróbáltad már a Flavon termékeit? Írj róluk véleményt, hogy rád milyen hatással voltak a termékek. Segíts másoknak is a döntésben!

10 + 15 =

 

 

Táplálkozási tanácsadóm: Kalocsai Eszter 

Eszter sokat segít nekem és a Bombanő Klub tagjainak a helyes táplálkozás és testsúlykontroll kialakításában. Jó szívvel ajánlom Őt, ha készen állsz változtatni.

Itt találod őt: Gyógyító táplálkozás

 

 

 

Vegyétek igénybe Ági “Férfikéz egy órára” szerelő szolgáltatásait, az én záraimat hamar, tisztán megjavították. Köszönöm.

Ezt mondta Ági a Flavon termékekről:

Rózsát a PJA marketing akadémián ismertem meg és a tőle kapott könyvjelzőjén, láttam hogy milyen “finom és értékes” sejterősítőre hívja fel a figyelmem. Megrendeltem a terméket online és ennyi minden történt velem:

A vállalkozói lét minket is megviselt, stressz, pörgés és, hogy ezt bírjuk, tudtuk, hogy vitamin pótlásra van szükség. Választottunk egy prémium tablettás vitamint, de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezután vettük meg a Flavon termékeit, ami már az első alkalom után hatott. Én a joy-t kezdtem használni, még este 11-kor is pörögtem, szellemileg is friss voltam. A fiúk az active-ot kapták, hogy bírják a fizikai megterhelést. Tökéletesen elégedettek vagyunk. Köszönöm Rózsa

Németh Szilvia, írónő, spirituális párkapcsolati tanácsadó:
Jó szívvel ajánlom Szilviát, kedves, megértő személyisége segít a problémád oldásában.

Ha párkapcsolati problémáid vannak – akár az a baj, hogy nem úgy működik a kapcsolat, ahogy szeretnéd; akár az, hogy nincs valódi társ melletted – , és nem elégszel meg a felszín kapargatásával, hanem tudni szeretnéd, hogy a problémáid mögött milyen ok rejtőzik, és hogyan lehet feloldani, akkor keress bátran, és segítek!

III. Életminőség Fesztiválon találkoztunk a Ferencvárosi Művházban 2017. októberben. 🙂Rózsával.
Egyből megragadott a nyitott személyiséged. Szeretem a lelkesedésed és a vidámságod.  Tisztelem a segítőkészséged, a hihetetlen nyitottságod , az energiád, a kitartásod és a kreativitásod. Hirtelen ennyi.  És még nem is ismerlek rendesen! Köszönöm még egyszer!
http://fenykonyvtar.hu/
http://www.nemethszilvia.hu/