Folytatjuk a tanulást, hacsak egy dolgot változtatsz meg az életviteledben, már nagyon sokat segítettél a testednek, aki érted dolgozik minden nap, becsüljük meg, kommunikáljunk vele, mert adja nekünk a jelzéseit.

„Vigyázz a testedre! Ez az egyetlen hely, ahol élhetsz.” Jim Rohn

Létfontosságú mikró tápanyagok szükségesek a mindennapokhoz!

Pusztán az étkezésekből nem minden esetben tudjuk biztosítani a szervezetünk számára létfontosságú mikró tápanyagokat.

Miért? Mert….

  • a termőföldek kimerülőben vannak – nincs vetésforgó – ezért eleve kevesebb tápanyag van még a legjobb minőségű élelmiszerekben is
  • a szervezetünknek napi szinten meg kell küzdenie a környezeti toxinokkal, krónikus stresszel, emellett folyamatosan dolgozik a krónikus gyulladások leküzdésén, a genetikai hibák kijavításán, szüntelenül törekedve az egyensúly elérésére.
  • emésztő rendszeri gondok esetén a táplálkozással bevitt tápanyagok sok esetben nem tudnak megfelelő hatékonysággal felszívódni.
  • segítsük a saját belső öngyógyító gépezetünk működését, azzal, hogy a megfelelő módon, minőségben és mennyiségben biztosítjuk a számára létfontosságú alapanyagokat. Ennek kiváló módja, ha a működést nap, mint nap magas minőségű étrend-kiegészítőkkel támogatjuk. Itt láthatod a leghatékonyabb növényeket: https://rozsamax.hu/etrend-kiegeszito-novenyek/

Hilda ezen az oldalon a legfelső 3 blogcikket innen a blogokhoz kellene tenni és a növényeket ABC sorrendbe kellene tenni!

 

Még 3 napig január 31 éjfélig még jelezheted nekem, ha szeretnél a piros bogyós RUBY D vitaminos vírusölő gyümölcskoncentrátumból, mert utána már nem lesz elérhető, ezen az áron és főleg plusz ajándék üveggel. Ez most egy egyszeri ajánlat. Egy karton 6 hónapig erősít 39900 Ft -os áron, üveges rendelés esetén 8000 Ft/ üveg/ 1 havi adag.

Megéri most betankolni, mert csak 6650 Ft/ üveg kartonvásárlás esetén. Több infó itt…www.rozsamax.hu

Lássuk a videót

04.rész MIKROTÁPANYAGOK -vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek

 

Jó tanulást!

További hiteles információkat és kuponkedvezményt itt kaphatsz www.rozsamax.hu

Kezdjük fitten az évet én veled leszek!

Üzleti tanításaim itt vásárolhatod meg a www.mikrojam.hu oldalamon

(Sikerszokásaim, Lélekápolás 30 pontja)

Kövess  a facebookon  a Rózsamax és a Rózsa Vital Klub zárt csoportomban, felveszlek, ha kéred.

Barátsággal,

Rózsa