Itt az idő erősíteni az immunrendszeredet!

Köszöntelek benneteket innen a természetből, a nyugalomból, a szépségből, a Balaton melletti Kőröshegyről.

😷Hallom a híreket, hogy már napi 900 fertőzött ember van Magyarországon, és ez egy kicsit elrémisztett. Tudjátok, több mint 13 éve egy magyar találmányt népszerűsítek, a Flavonmaxot, Szentgyörgyi professzor flavonoid-találmányát. Mert VÉDEKEZNÜNK KELL!

🍎Az immunerősítés nagyon fontos. A sejtjeink jól viselkednek, teszik a dolgukat, de kívülről be kell vinnünk a napi másfél kiló zöldséget és gyümölcsöt tiszta forrásból, komplexen több fajtát.

Vedd a magyar vállalkozók által előállított Flavon Rubyt, ami hatféle piros bogyós gyümölcsből áll:

  1. Arónia (Fekete Berkenye)
  2. Gránátalma
  3. Fekete Ribizli
  4. Homoktövis
  5. Cseresznye
  6. Meggy

 

🚴🏊A környezet támadását ki lehet védeni. Lehet erősíteni magunkat. A napi 10-20 perces sétával, a testmozgással, a heti két-három órás edzéssel, testmozgással, a napi két-három liter tiszta víz, folyadék bevitelével.

Talán ez az egész vírushelyzet figyelmeztet minket arra, hogy törődjünk többet magunkkal, menjünk ki többet a természetbe, kevesebbet stresszeljünk.

👉Tudom, hogy könnyű mondani, de vannak jó olvasmányok, lelki töltődés, beszélgetések barátokkal. Egy kicsit álljunk meg, egy kicsit lassítsunk. Szépen éljük az életünket mindennap.

A Flavon erre lehetőséget ad: fogyaszd a Rubyt. Már nem lehet rendelni, de nekem még van, tudok adni neked, illetve különböző csomagokban, stresszoldó, fittséget elősegítő, a vegáknak zöldségest, tudom neked adni klubáron, és az egész családodat meg tudod védeni.