Húsvét

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok

Úgy gondolom Te is érzed már a tavaszt, látod a sok szép virágot, madárdalt hallgatsz és tervezed a nyarat.

Nem a sok szomorú dologgal foglalkozol, hanem megteszel mindent a környezetedben, hogy mindenki örüljön, szebb legyen az élete.

Én is ezt érzem és találtam egy szép verset, ami a testünk csodálatos működéséről szól, a természet erejéről, a teremtett világunkról. Videóban mondtam el neked, amit most megosztok veled, hogy fényesedjen a lelkünk. Fogadd szeretettel a húsvéti ajándékomat!

 

Kute Blackson:

A csoda te magad vagy Amikor megfogantál, egy DNS-duplaspirál voltál egy megtermékenyült petesejtben. Miután 50-szer osztódtál, már 100 milliárd sejtből álltál, ami több, mint a csillagok száma a Tejút galaxisban. Aztán erre a létre születtél. Minden egyes sejted, minden egyes másodpercben, több, mint 6 milliárd műveletet hajt végre. Csak gondolj bele: az emberi test képes arra, hogy fertőzéseket pusztítson, emésszen, gyermeket foganjon, beszéljen, és tegye mindezeket ugyanabban a pillanatban. A csoda te magad vagy. A csoda te magad vagy. A szíved 101 ezerszer ver naponta. Az életed folyamán 300 milliószor. Nap-mint-nap 23 ezerszer veszel levegőt. A véred több, mint 95 ezer kilométert tesz meg a testedben keringve. A szervezeted másodpercenként 25 millió sejtet állít elő. Egy nap legalább 15 ezerszer pislogsz. A csoda te magad vagy. Az agyad körülbelül 100 milliárd idegsejtből áll. Ha a DNS-láncodat kinyújthatnánk, 6 ezerszer is elérne a Holdig. Óránként 600 ezer hámsejt válik le a bőrödről. A csontjaid négyszer erősebbek a betonnál. A szemed egymillióféle különböző színt érzékel, és több információ befogadására képes, mint a világ legnagyobb teleszkópja. A tüdőd napi kétmillió liternyi levegőt dolgoz fel. A csoda te magad vagy. Amikor megérintesz valamit, az agyadba 200 kilométer per órás sebességgel érkezik az üzenet. A bőrfelületeden összesen 280 ezer hőérzékelő sejt található. A vérereid összesített hossza két és félszer annyi, mint a Föld kerülete. Tízezer különböző illatot vagy képes felismerni, és a nyelveden tízezer ízlelőbimbó található. A csoda te magad vagy. A csoda te magad vagy. A csoda te magad vagy. Úgyhogy csak hallgasd a zenét. Hallgasd a zenét. Hallgasd a zenét, odabenn. Hallgasd a zenét, ami benned szól.

Világegyetemek keringenek benned. Naplementék ragyognak a szívedben. A lábujjaidban szimfóniák zengenek. A véred szabad folyóként csobog. A köldöködből telihold sugárzik. A tüdődben hűvös szellő süvít. A szemedben finom eső szemerkél. Minden lépted szeretet. Minden érintéseddel szeretsz. A tested maga az odaadás. A csoda te magad vagy. Úgyhogy vedd észre, vizualizáld a csodák galaxisát, amely benned van. Ha bármikor elfelejtenéd: csak hunyd be a szemed, és hallgasd a zenét. Hallgasd a zenét odabenn. Hallgasd a zenét, ami benned szól. A csoda te magad vagy. A csoda te magad vagy.

Szerdán és szombaton küldöm a Rózsás Tippek rövid leveleimet.
Köszönöm, hogy velem vagy.

További hiteles információkat és kuponkedvezményt itt kaphatsz www.rozsamax.hu,

Üzleti tanításaim itt vásárolhatod meg a www.mikrojam.hu oldalamon

(Sikerszokásaim, Lélekápolás 30 pontja)

Kövess  a facebookon  a Rózsamax és a Rózsa Vital Klub zárt csoportomban, felveszlek, ha kéred.

Üdvözlettel,

Rózsa