Flavon

Válaszd ki, melyik Flavon termékcsoportra vagy kíváncsi, és kattints arra a blokkra!

Szeretettel üdvözlöm a vezetőim érdeklődőit, fogyasztóit, klubtagjait a honlapomon.
Mint kiemelt feliratkozóik igénybe vehetitek a vetítős webinárokat, Rózsaleveleket, ingyenes állapotfelmérést és az “Igényes nők klubjába” belépőt 2 fő részére. A jelentkezéseteket továbbítom feléjük és felvehetitek velük a kapcsolatot. Fantasztikus emberek, profi szaktudással, hatalmas szívvel és megbízhatósággal. Köszönjük a bizalmat!

(A Flavon készítmények étrend-kiegészítők és nem állíthatók be gyógyító hatású szerekként. Fő céljuk a megelőzés. A Flavon készítmények egyes összetevőinek hatásai, az egyes fogyasztók szervezetének egyedi reakcióinak függvénye.)

A flavonoidok hatásairól Prof.Dr.Dinya Zoltán professzortól hallhatunk remek ismertetőt a Flavon termékcsalád bemutatásán keresztül. A professzor – aki Szentgyörgyi Albert Nobel díjas tudósunk tanítványa volt Amerikában – a MTA tagja, és az elmúlt 40 év alatt végzett kutatásai alapján ma a legelismertebb flavonoid szakértő. Mindenképpen ajánlom, hogy hallgassátok meg ezt a 8 perces videót!

Dr. Csőre Gyula reumatológus főorvos, manuál terapeuta tanácsai az egészség tervezéséhez a Flavon termékeivel. Hogyan tudjuk naponta 1,5 kg gyümölcs sejtépítő hatóanyaggal segíteni gyermekünk fejlődését? Kiderül a videóból!

Elégedett vásárlóim örömmel újságolták:

flavon termektapasztalatok

Én már két éve fogyasztom a Flavon termékeket, csak jót tudok róla mondani, unokáim is nagyon szeretik. Ajánlani tudom mindenkinek, aki a természetes, vegyszer mentes élelmiszereket előnybe részesíti. Az előbbihez még meg kell említenem gyomorproblémáimmal kapcsolatban, hogy fogyásom megállt, nem szedek gyógyszert, kisebbik unokám ezen a télen csak egyszer hiányzott az óvodából pár napot, nem volt beteg.

Mari

nagymama

Én anno 3 évvel ez előtt, szedtem, a flavon max-ot balatoni hajszolt meló közben. Kevésbé voltam fáradékony, finom és, kitartott kb 1 hónapig. Jobban bírtam a melót. Egyétek ti is :).

Dávid (32 éves)

szakács

Azzá leszel, amit eszel

Azzá leszel, amit eszel

Amit eszel, azzá leszel? Annyi, de annyi impulzus ér bennünket nap, mint nap. Ugyanakkor komoly felelősségünk van abban, hogyan döntünk az életünkkel kapcsolatban. Igaz ez minden területen. Ám ha a táplálkozási szokásainkra nézünk, hiába ismerjük a mondás igazságát,...

bővebben
Mik azok az antioxidánsok?

Mik azok az antioxidánsok?

Mi jut eszünkbe a XXI-ik századi (főként) nagyvárosi életmódunkról? Rohanás, zaj, környezeti ártalmak, gyorsétkezés, egészségtelen (mennyiségi) táplálkozás, a napi zöldség és gyümölcs fogyasztás szinte teljes hiánya, stressz, rekord mennyiségű gyógyszer és mesterséges...

bővebben