Flavon

Válaszd ki, melyik Flavon termékcsoportra vagy kíváncsi, és kattints arra a blokkra!

Szeretettel üdvözlöm a vezetőim érdeklődőit, fogyasztóit, klubtagjait a honlapomon.
Mint kiemelt feliratkozóik igénybe vehetitek a vetítős webinárokat, Rózsaleveleket, ingyenes állapotfelmérést és az “Igényes nők klubjába” belépőt 2 fő részére. A jelentkezéseteket továbbítom feléjük és felvehetitek velük a kapcsolatot. Fantasztikus emberek, profi szaktudással, hatalmas szívvel és megbízhatósággal. Köszönjük a bizalmat!

1. Borsós Hajnalka “pedagógusok teamvezetője”

4. Virág Katalin ” egészségmenedzser”

2. Kalocsai Eszter “táplálkozási tanácsadó”

5. Radics Mónika “masszőr és illatspecialista”

3. Somogyváriné Perjési Jolán “egészségtervező”

(A Flavon készítmények étrend-kiegészítők és nem állíthatók be gyógyító hatású szerekként. Fő céljuk a megelőzés. A Flavon készítmények egyes összetevőinek hatásai, az egyes fogyasztók szervezetének egyedi reakcióinak függvénye.)

A flavonoidok hatásairól Prof.Dr.Dinya Zoltán professzortól hallhatunk remek ismertetőt a Flavon termékcsalád bemutatásán keresztül. A professzor – aki Szentgyörgyi Albert Nobel díjas tudósunk tanítványa volt Amerikában – a MTA tagja, és az elmúlt 40 év alatt végzett kutatásai alapján ma a legelismertebb flavonoid szakértő. Mindenképpen ajánlom, hogy hallgassátok meg ezt a 8 perces videót!

Dr. Csőre Gyula reumatológus főorvos, manuál terapeuta tanácsai az egészség tervezéséhez a Flavon termékeivel. Hogyan tudjuk naponta 1,5 kg gyümölcs sejtépítő hatóanyaggal segíteni gyermekünk fejlődését? Kiderül a videóból!

Elégedett vásárlóim örömmel újságolták:

flavon termektapasztalatok

1. Emília (67 éves), tanárnő

Kedves Rózsa!   Örömmel mondom el, hogy nagyon elégedettek vagyunk a Flavon termékekkel.A 87 éves anyukám már 2 éve semmiféle influenzás megbetegedést nem kapott el. Sokkal fittebb, mint a korosztálya és az esze is a helyén van.Ezt annak is betudjuk, hogy eszi a flavon lekvárokat. Váltogatva a zöldséget, a protektet ,a kidst. Ugyan így engem is elkerült már évek óta a megfázás.Amikor energikus akartam lenni akkor a max-ból csináltam egy kúrát. Petra lányomnak a kids vált be B vitamin és kálcium pótlásra ezt eszi bogyók helyett.Csupa jó véleményem van a hatásáról.

2. Kati (43 éves), könyvelő

Szeretném veletek Én is így ismeretlenül megosztani a a FLAVON termékekkel kapcsolatban szerzett tapasztalataimat, észrevételemet: 43 éves 2 gyermekes családanya vagyok, könyvelői munkát végzek. Így sajnos vannak szellemileg terheltebb időszakaim. A FLAVON Protect terméket fogyasztom, azt vettem észre a termék fogyasztása kapcsán, hogy kevésbé vagyok fáradt, javult a terhelhetőségem és a koncentrációképességem. Energikusabbnak és kiegyensúlyozottabnak érzem magam, nem érzem olyan stresszesnek a határidőkkel zsúfolt napjaim. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kezdje el enni akár csak kúraszerűen. Nekem segített.

3. Éva (bőrproblémás)

Az én terméktapasztalatom életmentő , ez nem túlzás ! 4 évvel ezelőtt olyan szinten kijött az allergiám (atópiás dermatitis, ami az ekcéma rosszabb formája ), hogy befektettek a Bőrklinikára a Mária utcába , de nem találtak semmi kórosat. Ezért továbbra is csak a szteroidos kezeléseket erőltették , de Dr Wikonkál docens Úr ,mint alternatíva , mondta , hogy próbáljam ki a flavonoidokat . éppen egy Egészségnap volt Káposztásmegyeren , ahol találkoztam a FLAVON termékekkel és elkezdtem egy üveg Flavonmax fogyasztását és egy hónap után kb 70 % javulást észleltem. Azóta 1 napot sem hagyok ki , mert nem szeretnék visszaesni abba az állapotba , ahol voltam 4 éve !!! Köszönöm és mindenkinek ajánlom , mert ez egészség és teljesség !!!

4. Dávid (32 éves), szakács

Én anno 3 évvel ez előtt, szedtem, a flavon max-ot balatoni hajszolt meló közben. Kevésbé voltam fáradékony, finom és, kitartott kb 1 hónapig. Jobban bírtam a melót. Egyétek ti is :).

5. Mari, nagymama

Én már két éve fogyasztom a Flavon termékeket, csak jót tudok róla mondani, unokáim is nagyon szeretik. Ajánlani tudom mindenkinek, aki a természetes, vegyszer mentes élelmiszereket előnybe részesiti. Az előbbihez még meg kell emlitenem gyomorproblémáimmal kapcsolatban, hogy fogyásom megállt, nem szedek gyógyszert, kisebbik unokám ezen a télen csak egyszer hiányzott az ovodából pár napot, nem volt beteg.

6. Kati (35 éves), kozmetikus

A lekvàr pozitív hatàsait magamon tapasztalva amikor mindenki megfàzott én bírtam a legjobban, nehezebben betegszem le amióta szedem.

7. Andi (29 éves), konyhai dolgozó

Én nagyon szeretem az összeset,  a Kids a kedvenc. Kevesebbet alszok és jobban, energikusabb vagyok, ha beteg is leszek, gyorsabban meggyógyulok, nem kívánom az édességet.

8. Valéria (49 éves), háztartásbeli

Fogyasztom a termékeket és nagyon jól érzem magam. Fitt és egészséges vagyok. Telve energiával és vidámsággal!Aki még nem ismeri majd megszereti a  Flavon lekvárt, nincs mellékhatása, mint a gyógyszereknek.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

9. Zsuzsi (64 éves), dadus

Én szerencsésnek érzem magam , hogy négy éve már ezt a fantasztikusan működő termékeket felváltva fogyasztom. A MAX rendben tartja a vérnyomásomat, tökéletes az ízületeimre és az immunrendszeremre. A KIDS-et minden felnőttnek jó szívvel ajánlom, hisz erre nekünk is szükségünk van ! ÉN négy éve mióta fogyasztom nem voltam BETEG! Akik még nem próbálták ajánlom nekik , hogy rövid időn belül kezdjék el fogyasztani ezeket a termékeket , mert a szervezetüknek nélkülözhetetlen szüksége van rájuk ! VÉGRE EGY OLYAN TERMÉK ami MAGYAR HATÉKONY és a VILÁGON EGYEDI ! puszi ZSUZSI

10. B. Kati (38 éves), fitness edző

Nincs hosszútávú terméktapasztalatom, február végén ismerkedtem meg a Flavonnal, a Maxot és a Green kezdtem fogyasztani. Már a harmadik nap után sokkal energikusabbnak éreztem magam. Egy hónap után egy barátnőm fitness stúdiójában ezt az antioxidáns szintet mérték nálam. (A mérést végző úriember rögtön le is csapott rám, hogy milyen táplálékkiegészítőt eszek?)

11. C.-né Magdi, nagymama

Aki még nem ismeri majd megszereti a Flavon lekvárt, nincs mellékhatása, mint a gyógyszereknek. A termékek fogyasztása során el van felejtve a betegség. Főleg tavasszal és ősszel nagy segítség a szervezetnek, illetve az immunrendszerünk felerősítésben.
Eddig én két terméket próbáltam ki a greent és a flavon maxot, mindkettő hatott a szervezetemre pozitív írányban. A zöld (azaz a zöldésges) segítette a megfelelő emésztést, a gyümölcsös pedig az immunrendszeremet nagymértékben felerősítette, nyugodtabb lettem. Lányom és unokám a Kid’s-et fogyasztja, nagy megelégedéssel, mert mindkettőjük átvészelte a tavaszi és őszi szezont, mivel egyáltalán nem voltak betegek.

12. Cs. Ildikó, kisgyermekes anyuka

Kb. 7 hónapos volt a kisbabám, amikor elkezdtem szedni a Flavon Kids-t. A terhesség, a szülés, a babával járó kimerítő “lét” miatt kerestem valamilyen erős táplálék kiegészítőt. Az volt a célom, hogy a segítségével biztosítsam a szervezetem számára a szükséges vitaminokat, enzimeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy 1. regenerálódjak, 2. szoptassak és 3. immunrendszeremet megerősítsem. A tapasztalataim nagyon pozitívak. Bár a Flavont terméket naponta egyszer szedtem, és kiegészítésként én szedtem még más vitamint is, az biztos, hogy a konkrétan a Flavon Kids-től az emésztésem jelentősen javult, ezenkívül élénkebbnek éreztem magam.

13. D. Rita (37 éves), anyuka

Szerettem volna a sok szintetikus, cukrozott, színezett gyerek vitamin helyett valami természetes immunerősítőt adni az ovis lányomnak, aki gyakran összeszed valamit a rengeteg baciból. Március óta, mióta esszük a F.Kids-et, nem kapott el semmit. Olyan előfordult, hogy kezdett már folyni kicsit az orra, akkor megemeltem a leki dózisát és 1-2 nap alatt kutya baja sem volt.Könnyű adagolni, ráadásul ízletes, így már ő figyelmeztet engem, nehogy elfelejtsük megenni a napi adagot. Nekünk nagyon bevált.

14. D. Cecília (48 éves), pedagógus

Szerettem volna a sok szintetikus, cukrozott, színezett gyerek vitamin helyett valami természetes immunerősítőt adni az ovis lányomnak, aki gyakran összeszed valamit a rengeteg baciból. Március óta, mióta esszük a F.Kids-et, nem kapott el semmit. Olyan előfordult, hogy kezdett már folyni kicsit az orra, akkor megemeltem neki a dózisát és 1-2 nap alatt kutya baja sem volt.Könnyű adagolni, ráadásul ízletes, így már ő figyelmeztet engem, nehogy elfelejtsük megenni a napi adagot. Nekünk nagyon bevált.

15. Dr. F. Krisztina (45 éves), egészségügyi dolgozó

Flavon green: a reggeli fáradtságérzet megszűnt, könnyű az ébredés, emésztés javulása. Flavon kids: megfázáskor a gyerekek gyorsabban gyógyulnak. Szia Köszönöm Kriszti

16. F.-né Zsuzsa (69 éves), nyugdíjas vezető

Évek óta fogyasztom a Flavon-max és Green lekvárokat. Semmilyen más vitamin készitményt nem szedek. Nagyon jó immunrendszer erősitők. A tél folyamán komolyabb léguti megbetegedésem nem volt, ezt ugy gondolom nagyban a lekvároknak köszönhetem. Az anyagcsere müködését is elősegiti. Mindenkinek ajánlom fogyasztásukat !

17. F. Mária (52 éves), vállalkozó

Én közel 3 éve fogyasztom a Flavon termékeket. A Flavon Max, megfázós időszakban, a légútaimat rendben tartja, az ízületeimnek óriási segítség volt, elmúlt tőle a reumám, persze úgy kb. 2 év fogyasztás után! Érszűkületre is ezt ettem, illetve a Flavon Max Plusz-t, felváltva, nagyon jó eredménnyel. Gyulladásos megbetegedésekre nagyon jó hatással volt a KIDS, de ha alvásproblémára is. A fiamnak az ACTIV fogyasztásával, beindult egy méregtelenítési folyamat és fogyás is. Alacsonyabb lett a vércukra, és rendkívül megnőtt a fizikai terhelhetősége. A GREEN és a PROTECT együttes fogyasztásával szépen rendeződött a koleszterin szintem, a vérnyomásom is stabil, elmúltak a „banyakór”- ra jellemző hőhullámaim, szédüléseim és a feszültségem. Megszűnt a hajhullásom, nem szaporodnak a ráncaim, fittnek és fiatalnak érzem magam.

18. G.-né Györgyi (64 éves), szellemi foglalkozású

Szeptembertől fogyasztom a flavon készítményeket. Sok problémámon segített. Már mindegyiket kipróbáltam, és hasznosnak találtam. Jó, hogy nem kell mérgeznie magát az embernek gyógyszerekkel. A telet megúsztam betegség nélkül. A protect a vasember nagymértékben javította  a vérképemet.

19. G. Katalin, négy gyermekes édesanya

Négy kislány anyukája vagyok. A szülés és a gyerekneveléssel járó feladatok igencsak kivették a szervezetemet és tudtam, hogy ezt pótolni kell. Rózsa ajánlotta a Flavont. Nekem nagyon ízlett, főleg a brokkolis ami, – mint később kiderült – jó a női dolgokra is! Amikor rászoktunk nagyon örültem, hogy nem kell bogyózni, hanem egy finom nyalánkság és fel van töltve a szervezet a kellő tápanyagokkal. Természetesen a gyerekeknek is kellett valami, mert XXI. század ide vagy oda, sajnos a régi, jól bevált ételek (zöldségek, gyümölcsök) már nem tartalmaznak annyi vitamint, mint azt remélnénk, gondolnánk. A termék finom, adagolása könnyű és hatásos.Konkrétan tudom, mert a családunkba épp akkor jött egy másik lehetőség, ami mérni tudja az ember ellenállóképességét. Ugye kitaláljátok, kinek volt a legmagasabb ellenállása az szabadgyöktámadásokkal szemben a családban?! Természetesen nekem, én voltam ugyanis a legkitartóbb a fogyasztásban.

20. G. Katalin (55 éves), rendőr, énekesnő

Több, mint 7 éve fogyasztom a termékeket, minden nap. Azt gondolom, hogy a folyamatos evéssel tudtam elérni az eredményeket.Kezdetben 25 éves cukorbetegségemmel küzdöttem. Gyógyszert szedtem és többször szúrtam magam inzulinnal. Mára elmondhatom magamról, hogy Dietetikus és háziorvosommal folyamatos ellenőrzés mellett, nem kell inzulint kapnom, a gyógyszerek jelentős részét is elhagyhattam. Sikerült megelőznöm a szövődmények kialakulását és talán, ami a legfontosabb évek óta normál értéken stabilizálódott a vércukor szintem.

Azzá leszel, amit eszel

Amit eszel, azzá leszel? Annyi, de annyi impulzus ér bennünket nap, mint nap. Ugyanakkor komoly felelősségünk van abban, hogyan döntünk az életünkkel kapcsolatban. Igaz ez minden területen. Ám ha a táplálkozási szokásainkra nézünk, hiába ismerjük a mondás igazságát,...

bővebben

Mik azok az antioxidánsok?

Mi jut eszünkbe a XXI-ik századi (főként) nagyvárosi életmódunkról? Rohanás, zaj, környezeti ártalmak, gyorsétkezés, egészségtelen (mennyiségi) táplálkozás, a napi zöldség és gyümölcs fogyasztás szinte teljes hiánya, stressz, rekord mennyiségű gyógyszer és mesterséges...

bővebben