Erős immunrendszer egy-két hónap alatt, avagy eljött a sötét bogyós gyümölcsök ideje

Jön a koronavírus második hulláma? Vagy „csak” az influenza? És mi van a többi betegséggel? Előzzük meg őket! A Flavon Rubint 6 gyümölcsből álló különleges kombinációja után nem marad kérdésünk.

 

A Flavon talált egy nagyszerű megoldást arra, hogyan tudjuk egy-két hónap alatt gyorsan megerősíteni az immunrendszert. Kezdjük most azonnal, augusztusban, a Flavon Rubint elnevezésű, 6 sötét bogyós gyümölcsből álló, szinergikus kombinációval.

Ha érkezik az a második hullám, amit az orvosok 98%-a valószínűnek tart, akkor már most védekezzünk. Ha nem, akkor kivédjük az influenzát, ha azt sem, akkor mindenféle betegségeknek gátat tudunk szabni.

A prevencióban gondolkodjunk. Előzzük meg a bajt!

Miről is van szó? Nézzük meg az összetevőket!

Az első a fekete berkenye vagy arónia. Egy nagyon erős flavonoid-tartalmú polifenol-készítmény, ami nagyon hatékony.

A második a fekete ribizli, vagy köszvénybogyónak szokták mondani. Nem csak gazdag nyomelemekben, hanem segíti az ereinket, védi a szervezetünket.

A harmadik a homoktövis, ami sugárvédő hatású. Rengeteget online-ozunk mostanában, és az elektroszmogot egy kicsit tudja közömbösíteni, és a fertőzésektől is megóv minket.

A legerősebb antioxidáns, a gránátalma, ami igazán fantasztikus ízűvé is varázsolja ezt a zselénket, és nem csak prevencióban jó, rákmegelőző hatású, hanem antivirális. Már megint itt vagyunk.

Meggy. Ami, nagyon jól tudjuk, hogy a melatonintartalma mellett, ami az alvás-ébrenlétet szabályozza, a vírusok közömbösítésében is nagy szerepe van.

Végül a legújabb termékünk, a cseresznye, ami még sehol, egyik termékben sincs benne, pedig a koleszterinszintet is javítja, és a sejtek öregedését gátolja.

 

Ez a hat termék, ez a hat gyümölcs van benne egy ilyen kis üvegben, amit most, augusztus elejétől, pontosan 5-e, szerda reggel nyolctól már online tudtok rendelni. 

Aki klubtag, egy hagyományos kartont rendel, és utána 2, 4, 6, 8 kartont tud kettesével rendelni. Kattints ide és rendelj elő most!

Aki nem klubtag, az regisztrálhat bármilyen kartonnal, egy Kidsszel, egy Greennel vagy bármelyikkel, és tud rendelni.

Aki pedig úgy gondolja, hogy e fantasztikus termék mellé még szeretne mást is rendelni, azt is megteheti. A weboldalamon, a rozsamax.hu-n be lehet ikszelni, ha kisebb mennyiséget kérsz, egy üveg, két üveg, 1 karton. Szépen összerakom, és el tudom neked juttatni.

Érdemes most klubtagnak lenni, mivel nem két-három-négy hónapra elegendő kartonmennyiség van, látjátok, 48.000 Ft, illetve klubáron 39.900 Ft-ért, hanem 6 havi. 5 hónapot, 5 üveget tesz bele a cég, és a hatodikat ajándékba adja. Mert nagyon együtt érez velünk, hogy oda kell  figyelni.

Aki eddig nem engedhette meg magának a havi egy kartont, akkor itt most hat hónapra elegendő védelmet tud a családjának, gyerekeinek, szeretteinek biztosítani. 180 gramm van egy üvegben, napi 6 gramm, ez másfél kiló gyümölccsel egyenértékű és 30 napra elegendő.

Nagyon gyorsan nézz körül, nagyon gyorsan írd meg nekem, akár már most! Jelöld be, írjál rám, hogy milyen mennyiséget kérsz!

Egy ember egy rendelést adhat le!

Összesen 21 gyártás lesz, és csak két hónapig elérhető.

Tehát most a gyorsaság sokat számít. Ha üzletben gondolkodsz, vagy egy kis megtakarítást akarsz, közel 110 000 Ft-ot, szeptemberre, akkor bizony érdemes egy VIP-, egy 8 kartonos csomagot rendelni. A család össze tudja dobni, és akkor nyolc üveg ajándékot ad a cég, illetve minden karton után 7000 Ft-ot jutalékként majd még le tudsz fél éven belül vásárolni. Tehát 56 000 meg 53 000, 109 200 Ft-ot tudsz egyből generálni. És ha két VIP-csomagot raktok össze, akkor egy egész évre megvan a vitaminadagotok. És nem jár le, nem romlik meg, egy év minimum a szavatossága, és egy ajándék kartont is ad hozzá a cég.

Ne habozz, gyorsan rendelj, mert mi vagyunk felelősek magunkért és a családunkért! Nekünk kell magunkra vigyázni. És hozzá tudod csatolni még nagyon szép szinergikus kombinációban a zöldségest is, a tasakosakat is, amiben olaj is van.

 

Mindezt részletesen minden hétfőn 7:00 órakor vezetőim elmondják. Én is ott leszek, lehet kérdezni, hallhatsz terméktapasztalatokat.