A boldogság elképzelhetetlen egészség nélkül. Nem véletlenül mondják, hogy „Csak egészség legyen, a többit megvesszük”. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és élvezni tudjuk az életet, elengedhetetlen az egészség. Testben és lélekben egyaránt. Mindkettőért tennünk kell. Ez persze koránt sem jelent versenyfutást az idővel. Azt azonban igen, hogy tudatosan kell formálnunk a mindennapjainkat.

Időzavar helyett tudatos tervezés

Sokan panaszkodnak arra, hogy ebben a felgyorsult világban semmire sincs idejük. Pedig ha jól belegondolunk, néhány évtizede is 8 órás munkaidő volt. Ugyan úgy be kellett vásárolni, el kellett hozni a gyereket az oviból, vagy az iskolából. Vacsoráról is gondoskodni kellett. Leckét írtunk a nagyobbal, meséltünk a kisebbnek. Mostunk, vasaltunk, háztartást vezettünk munkaidő után, vagy hétvégén. Ebben semmi sem változott. Mégis manapság a legtöbben időzavarral küzdenek. Kifutnak határidőkből, egyre egészségtelenebbül étkeznek, szó szerint futnak az életük után. Ezért mindenki igyekszik racionális döntésekkel megadni magának azt az illúziót, hogy mindennel boldogul.

Csak egy érzés, vagy valóban más lett a világ?

Valóban más lett a világ. Elsősorban azért, mert némely szempontból tartalmatlanabb lett a globális világ. Ömlik ránk az információ, győzzük olvasni az internetet. Azt azonban nem könnyű kiválasztani, mi az, ami valóban áldásos választás.

Instant életek, instant megoldások kora

Gyorséttermek, hipermarketek, plázák, házhoz rendelés korát éljük. Keveset mozgunk, számítógép, internet határozza meg az életünket. Rémesen rosszul táplálkozunk. Szénhidrát, cukorhegyek, glutén és laktóz érzékenység, irritábilis bél szindróma, allergia hegyek. Népbetegségként számon tartott depresszió és pánikbetegség, daganatos megbetegedések már fiatal kortól is. Ízületi megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérnyomás, szívelégtelenség. Vitaminhiány, legyengült immunrendszer. Még felsorolni is rémes.

 

Túlélni az életünket!

Komolytalan feltételezés, vagy inkább ijesztő? Olyan, mint a klímaváltozás. Tudunk róla, látjuk, halljuk, tapasztaljuk a jeleket. Mégis csak mértékkel mozdulunk. Vagy úgy sem… Pedig túl kell élnünk. Ehhez pedig változásra van szükség. Szemléletváltozásra. Arra, hogy ha már instant életre vágyunk, olyanra, amiben minden kész, csak magunkhoz kell vennünk, akkor ne habozzunk! Az egészségünk érdekében is tegyünk így. Vegyük tudomásul, hogy a környezetünk tele van egészségkárosító tényezőkkel. Az ételeink zöme egészségkárosító. A zöldségek, gyümölcsök már koránt sem tudnak annyi vitamint és ásványi anyagot adni a szervezetünknek, amennyire szükségünk van. A vegyszer tartalmuk pedig jelentős, a permetszereknek és a talajszennyezésnek köszönhetően. A víz iható, van elég, de számos tisztító eljáráson megy ezért keresztül.

Egyszóval kell találni megoldást arra, hogy a mai kor elvárásainak megfelelő formában, gyorsan, egyszerű módon pótoljuk a hiányzó elemeket. Legyen trendi, problémamentes, könnyen elérhető, hatásos. Van ilyen? Igen! Ráadásul abszolút magyar megoldás!

Tégy Flavonnal az egészség megőrzéséért!

Hihetetlen, de létezik. Egyszerű, gyors, elképesztően hatékony. Pont olyan, amilyenre a mai ember vágyik! Mindent tud. Zöldség, gyümölcs tartalma elképesztő. Olyan, mintha valóban napi 4-5 kg gyümölcsöt-zöldséget fogyasztanánk, csak sokkal könnyebb dolgunk van. Azok a gyerekek is imádják, akik egyébként nem szeretik sem a zöldséget, sem a gyümölcsöt. Idősek számára is ideális. A gyorsan induló reggel kor-kompatibilis megoldása. Egész napra energiát ad. Ha fáradt vagy, kedvetlen, erőtlennek érzed magad, ne habozz! A szervezet flavonoid szükségletét teljes mértékben biztosítja. De ennél többet is tud! Az immunerősítés nagymestere.

Jó hír, hogy ebben van választásod!

A legjobb, hogy ebben tényleg választásod van. Te döntöd el, mire van szükséged? Mert a Flavon mindenkire gondol. Élethosszig gondoskodhatsz az egészségedről. Kismamák, gyerekek, hajtós egyetemi évek, kihívásokkal teli felnőttkor, stresszes élethelyzetek, influenzás időszak nem probléma. Fogyókúrához nélkülözhetetlen a kellő vitamin bevitel! Az idős kori táplálkozási hiányok könnyen pótolhatók. Egyszóval nincs olyan időszak, amikor érdemes lenne lemondani a legegyszerűbb megoldásról. Az már csak hab a tortán, hogy finom is.

Nézz körül a honlapon és mondd el Te mit választanál szíved szerint?

https://rozsamax.hu/immunerosites/

 

Hivatásom a tanítás

Ezért nem csak terméket javaslok. Sok-sok információt is átadok az egészségvédelemmel kapcsolatban. Vitaminok, olajak, fűszerek. zöldségek, gyümölcsök egészségvédő tulajdonságaira hívom fel a figyelmet.

 

Az egészség drága kincs. Vigyázzunk rá együtt!