A hármasság tudománya

A Szív, a Tudat és az Elme az a hármasság, amelynek tudománya kincset ér.

 • Sokan, sokféleképpen kutatják az élet értelmét. A bölcsek kövét is számosan keresik. A válaszok pedig tulajdonképpen az orrunk előtt vannak, csak a legtöbben nem veszik észre. Miért? Mert nem értik, nem ismerik a hármasság tudományát.

A Szív

 • A szív nem csupán biológiai értelemben központi szerv. A mellkas közepén, a szívcsakra éltető energiája, sejtek milliárdjaihoz juttatja el a kellő energiát. Mert nem csak a vér és oxigén ellátás nélkülözhetetlen az élethez. A szívben lüktető erő, az élet maga. Ha megáll a szív, megáll az élet. Hát nem fura dolog ez? A szeretet központjának tartott szervünk, ha megáll dobogni, lüktető erővel pumpálni, továbbítani az élethez szükséges erőt, akkor véget ér a földi test létezése.
 • A szeretet is ugyan így táplál. A szívünkből minden pillanatban, élet-szikrák milliárdjai repülnek szeretteinkhez, barátainkhoz, kedvenc állatainkhoz és az emberiséghez, úgy globálisan. Akkor is így van ez, ha nem tudatosítjuk.

A Tudat

 • Tudva tudd. Tudatosítottad már ezt? Tudatosan cselekszel, vagy tudattalanul? A különbség Eget-Földet megváltoztat. Ugyan is, ha tudatosan teszel valamit, akkor ott a kontroll, a figyelem. Amikor viszont tudattalanul, akkor vagy ösztönösen, (ez a jobb verzió), vagy olyan erő hatásának „engedelmeskedve”, mely könnyen válhat élet-esély rombolóvá. Szigorúan hangzik? Valóban az!
 • A tudat sokkal nagyobb, mint feltételezhetnénk. A Tudat, (mint egy Univerzum), magában foglalja az Elme tudását, (mint egy bolygót). Univerzális tudás. Hallottad már ezt a fogalmat? Köz-tudat. Köztudott, hogy a tudás halmaz a „köz”, a közösség tudásává válik, amint elegen értesülnek róla, és magukévá teszik. Tehát koránt sem mindegy, hogy mit tudsz? Mit teszel hozzá az egészhez? Milyen tudással gyarapítod a köz-tudását? Légy nagyvonalú, a legjobb tudásodat add magadból. Légy gyarapítóvá. A köztudottan jó és hasznos, gyarapító tudását szét sugározva a világba. Egyetemes gyarapodás, köz-jó születik mindebből, ha tudatossá válsz, és tudatosan cselekszel.

 

Az Elme

 • Ismered az elme hatalmát? Az Elme csodálatos. Teremtő erővel bír. Elméd által kontrolláltan teremtővé válhatsz. Tervezheted a teremtést. Fonhatod életed fonalát. Azonban légy óvatos! Az Elme csodájával nem mindegy mit teremtesz. Mi fészkeli be magát a gondolataid hálózatába. Mert a csoda eszközével bajt éppen úgy teremthetsz, mint ahogy elérheted megfogalmazott céljaid. Ha a szándék, a gondolat tiszta, a szeretet áthatja a jót alkotni vágyás erő-fonalával Elméd, és akkor kétségtelenül sikerre visz az utad.

Hívd életre a hármasságot

 • Öltsd össze Szíved arany fonalával, Tudatod univerzális terében, Elméd csodálatos képességével, Teremtő Erődet. Mert a három együtt válik azzá, ami értelmet ad a Földi létezésnek. Lészen ez az arany szövedék a szeretet méltósága, a kegyelmesség erőforrása, a hit bizalma, a türelem képessége, az elfogadás nagylelkűsége, az egyensúly megtartó ereje által.

 

Belső iránytű

 • Tudva tudd, és bízva bízzál. Belső iránytűd vezérel, mint tengerjárót az iránytűje ott, ahol tenger és az Ég összeforrva, más irányzék pedig sehogy sem akad. Ilyentén képpen forr össze Szív, Tudat és Elme hatalma is. Olyan szférákat hódítva meg, ahol az emberi tapasztalásból eredő képzelet, még koránt sem áll biztos lábakon. Ám ha az iránytűdre jól figyelsz, és megtanulod alkalmazni megszerzett tudásaid, akkor bizony megnyílnak számodra a távlatok. Olyan teremtő erőre téve szert, mellyel bizton eligazodsz az Élet tengerén. Legyen bár napos, vagy háborgó az idő. Lényeg, hogy ne csupán a szemeddel láss, és ne csak a már megtapasztalt alapján ítéld meg önnön lehetőségeidet.

Válj szabaddá

 • A Szabadság Kék Madara lelkedből röppen fel. A Lélek szabadsága, nem az ember szabadossága. A szabadság addig tesz boldoggá, míg nem torzul, s szabadosság nem lészen belőle. Szabadságodban áll dönteni. A Szeretet hatalma, a Tudat bölcsessége, az Elme kontrollja, a hármasságból fakadó Forrás. A Szabadság Kék Madara pedig boldogan merítkezik meg a Forrásban, oltva szomjúságát a teljesség iránt.

A bátorság erejével lépj

 • Légy bátor, de merészséged ne botor hadakozás legyen.
 • Merj újba kezdeni, ám légy körültekintő.
 • A szeretet nagy erő, Szívedben lakó bizonyosság. Azonban túlontúl adva, inkább megfojt, mint megsegít.
 • A Tudat végeláthatatlan forrás, csak az iránytűd legyen veled.
 • Az Elme zseniális, élvezd, használd, programozd a legjobb verzióra.

Tanuld velünk az arany szövedék készítését

 • Tarts velünk. Tanuljuk együtt a szeretet arany fonalának élet-összetartó öltését, az arany szövedék készítését. Tapasztaljuk meg együtt a Tudat univerzális, életformáló hatását, az Elme varázslatos, örömet teremtő erejét.

 

Hívj, írj, gyere el hozzánk!

Rózsa

 

 

 

+36 30 341 8660
rozsa.szoradi@gmail.com
Skype: rozsa.szoradi
www.healthwithflavon.com/M-37604